Suosittelemme käyttämään Google Chrome -selainta, jotta pystyt varmasti käyttämään kaikkia livechattimme ominaisuuksia

Automaattinen vieritys

Kun pinni on vinossa, niin chat-ikkuna vierittyy automaattisesti uusien viestien mukaan. Kun pinni osoittaa suoraan alaspäin, pystyt selaamaan vanhempia viestejä rauhassa.

Pop up -ikkuna

Tästä painikkeesta chatti on mahdollista avata omaan erilliseen pop up -ikkunaan. Mikäli mobiiliversiossa sinulla esiintyy ongelmia, koita tätä tilaa.

Äänetön

Tästä painikkeesta sinun on mahdollista kytkeä chatin äänet päälle ja pois päältä. Mikäli kytkkuule soittoääntä saapuvista videopuheluista.

Kirjaudu ulos

Tästä painikkeesta sinun on mahdollista kirjautua ulos. Mikäli kirjaudut väärällä nimellä, voit katkaista yhteyden chattiin tästä nappulasta ja kirjautua uudestaan.

xchat.fi_keskustelu_opt

Ota mobiili haltuun!

Mobiilissa voit chattailla missä vain ja milloin vain. Valitettavasti videopuhelut toimivat ainoastaan tietokoneversiossa, mutta pystyt kuitenkin lähettämään chattiin kuvia suoraan älypuhelimestasi.

Klikkaa oikesta yläkulmasta kolmea pistettä, jonka jälkeen klikkaa aukeavasta valikosta ”Full Screen”. Näin saat livechatin aukeamaan koko ruudulle ja chattailu on mukavampaa!

Yksityiskeskustelun ja videopuhelun aloittaminen

Voit aloittaa videopuhelun klikkaamalla haluamasi käyttäjän nimeä vasemmalla sijaitsevasta käyttäjäluettelosta. Voit siirtyä käyttäjään myös klikkaamalla chat-ikkunassa näkyvää käyttäjäkuvaketta, jonka löydät jokaisen käyttäjänimen vasemmalta puolelta. Käyttäjäkuvakkeet ovat valkoisia moderaattoreilla ja punaisia muilla käyttäjillä.

Käyttäjän valitsemisen jälkeen sinulle avautuu privaatti-ikkuna, jossa voit keskustella toisten käyttäjien kanssa täysin privaatisti. Voitte myös aloittaa yksityisen videopuhelun klikkaamalla vihreää videokamera-kuvaketta. Keskimmäisellä puhelin-kuvakkeella voitte soittaa äänipuheluita ilman kuvaa

Mikäli et ehtinyt vastaamaan videopuheluun, näät privaatti-ikkunassa ilmoituksen saapuneesta videopuhelusta ”Vieras1 missed a call from you”.

Kuvien ja videoiden lähettäminen yleiseen livechattiin

Klikkaa kursorin osoittamaa painiketta, jolloin sinulle avautuu vastaavanlainen näkymä. Voit lähettää livechattiin tietokoneeltasi tai puhelimestasi jo valmiiksi löytyviä kuvia ja videoita. Vaihtoehtoisesti voit ottaa uuden kuvan tai videon suoraan älypuhelimellasi.